Janio

Track Janio Shipments

 [email protected]      https://janio.asia/Janio menghadirkan solusi logistik untuk penghantaran antarabangsa ke seluruh Asia termasuk China, Hong Kong, Indonesia, Filipina, Singapura, Taiwan, Vietnam, dan Thailand. Syarikat ini mempunyai misi membantu membawa perniagaan pelanggan ke pasar baru dan meningkatkan efisiensi skala bisnes pelanggan melalui layanan Logistik eCommerce Janio.

Perkhidmatan yang disediakan oleh Janio memudahkan urusan kastam, pengedaran, dan penghantaran sampai batu terakhir. Janio juga mempunyai solusi untuk menguji permintaan barang, memenuhi pesanan secara konsisten, dan meningkatkan skala operasi bisnes anda di luar negara.

Penghantaran ke batu terakhir yang disediakan juga mengambil berat keunikan setiap bandar. Janio memastikan kurir dan jaringan memahami kawasan untuk memastikan barang penghantaran tepat masa dan selamat. Syarikat ini juga berkomitmen menjadi rakan yang tepat untuk memperluas penghantaran produk anda.

Satu lagi perkhidmatan yang dimiliki Janio ialah Cash on Delivery. Janio memastikan tiada pelanggan yang tertinggal disebabkan ketiadaan akses perbankan. Perkhidmatan COD yang ditawarkan pun tidak terhad dalam satu negara, melainkan hingga ke luar negara menggunakan mata wang pilihan pelanggan.