TheLorry

Track TheLorry Shipments

 [email protected]      https://thelorry.com/



TheLorry ditubuhkan pada 7 September 2014 untuk menambah nilai industri penyewaan lori/trak dengan platform tempahan yang mudah digunakan pengguna. Mulai tahun 2015, syarikat ini mendapatkan pelaburan dari KK Fund, SPH Ventures, Elixir Capital, Unilever, dan First Floor Capital beserta PNB-Inspire, CSV, ADIF dan SPH Ventures. Operasi syarikat pun telah dikembangkan ke Singapura, Thailand, dan Indonesia.

TheLorry merupakan platform untuk menempah lori sewa yang cepat dan mudah. Syarikat ini menyediakan khidmat pengangkutan lori untuk pindah rumah, pelupusan perabot, serta pengurusan logistik pejabat dan perniagaan. Dengan memaksimumkan penggunaan teknologi, TheLorry memberikan perkhidmatan lebih moden untuk kepuasan pelanggan.

Syarikat ini menyediakan perkhidmatan yang boleh dipesan, dijejaki, dan dibayar di satu tempat tanpa sebarang kesukaran. Antara syarikat multinasional terkemuka yang pernah menggunakan khidmat TheLorry ialah syarikat Fortune 500. Penyelesaian logistik yang dibuat didayakan dengan teknologi untuk meningkatkan kecakapan operasi dan mengoptimumkan kos.