BabyXpress

Track BabyXpress Shipments

 +6088338811      [email protected]      https://babyxpress.my/BabyXpress ialah penyedia perkhidmatan e-commerce dari Sabah yang fokus pada pasaran e-commerce dengan konsep impossible delivery. Syarikat ini fokus untuk semua pasaran industri meliputi transaksi B2B, B2C, C2C, C2B, hingga pelanggan akhir. Dengan pengalaman dan rekod prestasi orang-orang di belakangnya, BabyXpress ingin memberikan konsep baharu dan pengalaman menghantar dan menerima barang yang memuaskan untuk para pelanggan.

Perkembangan teknologi baharu yang terintegrasi meningkatkan lagi keyakinan BabyXpress dalam menyediakan perkhidmatan terbaik di industri logistik dan pengangkutan.

Perkhidmatan yang disediakan BabyXpress ialah Abnormal Shipment, penghantaran titik ke titik untuk barangan besar dengan harga tetap; Rombengans, penghantaran titik ke titik dengan harga berdasarkan saiz bale pakaian terpakai; dan Logistic, penghantaran titik ke titik berdasarkan saiz bungkusan, yang melayani seluruh Sabah serta Courier, penghantaran pintu ke pintu dengan harga berdasarkan berat untuk seluruh Malaysia.