Dex-i Express

Track Dex-i Express Shipments

 1300-80-9000      http://www.dex-i.comDex-i Express ialah kependekan dari Destination Express International. Syarikat ini terdaftar dengan nama Guangzhou Express International Cargo Agency Co. Ltd dan berkedudukan di China. Beroperasi dalam bisnes penghantaran dari pintu ke pintu, serta pengangkutan udara dan darat, syarikat ini juga melayani penghantaran antarabangsa.

Dengan pengalaman lebih dari 10 tahun, Dex-i Express terus meningkatkan operasi yang terintegrasi, pengurusan bea cukai antarabangsa, dan kecakapan pekerja. Syarikat ini juga mula membuka jalur penghantaran ke Malaysia, Singapura, Indonesia, Thailand, negara lainnya. Untuk meningkatkan kepuasan pelanggan, Dex-i Express berusaha memenuhi ketepatan waktu dan menyesuaikan keadaan yang berbeza di setiap negara. Mereka juga berusaha memberikan perkhidmatan logistik yang selamat, cepat, dan profesional.

Sejalan dengan pengembangan dalam e-commerce, Dex-i Express juga membuka perkhidmatan tambahan seperti pergudangan dan pertukaran mata wang asing. Syarikat ini terus berkomitmen mengekalkan misi mempertahankan kedudukan sebagai syarikat penghantaran ekspress terdepan di jalur khas Asia. Demi misinya itu, Dex-i Express berusaha meningkatkan jaringan pengangkutan, meningkatkan penggunaan teknologi, dan memperkuat strategi, dan berinovasi.