SPC

Track SPC Malaysia Shipments

 +60361577130      http://www.spcworldwidexp.com/SPC Worldwide Express ditubuhkan pada tahun 1999 dengan misi menyediakan perkhidmatan penghantaran terbaik di pasaran Malaysia dan antarabangsa. Syarikat ini terus mengembangkan kemampuan dalam industri kurier dengan cawangan di Kajang, Ipoh, Johor Bahru, serta Sabah dan Sarawak.

Syarikat SPC berusaha memberikan kepuasan untuk pelanggan dengan komitmen yang tinggi. SPC memberikan kemudahan termasuk jadual pengambilan, mengesan dan menjejaki barang, melihat akaun, serta mendapatkan maklumat melalui talian layanan pelanggan.

Untuk memberikan maklum balas yang lebih pantas mengenai penghantaran, SPC menyediakan kemudahan penjejakan dalam talian. Pengendalian serta penjejakan di pelbagai titik dengan sistem komputer untuk memenuhi jangkaan pasaran yang sentiasa berkembang. Keselamatan penghantaran pun dikawal dengan menyediakan kurier yang boleh dipercayai, gudang dan transit dengan pengawasan CCTV, dan rekod konsainan yang teliti.

SPC menawarkan perkhidmatan penghantaran ekspres dari pintu ke pintu dalam masa 24 jam di kawasan Semenanjung Malaysia dan 24-48 jam untuk kawasan Malaysia Timur. Pengambilan barang boleh dibuat setiap hari dan tidak memerlukan jadual. Selain itu, SPC juga menyediakan perkhidmatan penghantaran diplomatik, perkhidmatan tambah nilai dan pembayaran bil, perkhidmatan pukal, dan penghantaran antarabangsa.