DPEX Express

Track DPEX Express Shipments

 +60356385711      [email protected]      http://www.dpex.com/DPEX Express sebelumnya dikenali sebagai Toll Global Mail Express merupakan syarikat di bawah TGX Group. Syarikat ini memberikan perkhidmatan penghantaran ekspres antarabangsa dengan fokus penghantaran yang Australia dan memberikan keutamaan kepada pengirim perniagaan.

DPEX merupakan syarikat penyedia perkhidmatan penghantaran ekspres yang memiliki pengalaman lebih dari 30 tahun. Perkhidmatan yang diberikan meliputi penghantaran hingga batu terakhir ke destinasi, perkhidmatan penghantaran ekspress untuk dokumen, bungkusan, dan barang keperluan segera.

Selain itu, ada juga perkhidmatan penghantaran domestik dari pintu ke pintu, pengedaran barang ekspress antarabangsa merangkumi pembungkusan dan perakuan ke destinasi pilihan. Syarikat ini juga memberikan perkhidmatan import ekspress untuk mendatangkan barang dari luar negara.

Perkhidmatan seterusnya iaitu penerbangan keluar untuk barang dan alat ganti yang sangat penting, pemenuhan dan pengagihan pengurusan surat, dan pengendalian pesanan penghantaran dari awal hingga akhir.