GDex Express

Track GDex Express Shipments

 +60377872222      [email protected]      http://www.gdexpress.comGDex Express hadir sejak tahun 1997 untuk memenuhi permintaan yang tinggi terhadap perkhidmatan pos dan penghantaran. Pada tahun 2005, syarikat ini masuk ke dalam senarai Ace Market di Bursa Malaysia. Saat ini, GDex Express memiliki lebih dari 100 cawangan, 11 pusat lodge in, 1,300 buah lori penghantaran, dan lebih dari 4,384 orang pekerja di seluruh Malaysia.

Perkhidmatan yang disediakan GDex merangkumi penghantaran domestik dan antarabangsa. Penghantaran domestik meliputi penghantaran dalam 24 jam, penghantaran di hari yang sama, cash on delivery, dan perkhidmatan diplomatik. GDex juga menyediakan penghantaran antarabangsa seperti penghantaran dari pintu ke pintu dan penghantaran kargo ke lebih dari 100 negara tujuan. Untuk memudahkan pelanggan dalam menghantar barang atau dokumen, tersedia juga produk GDex Prepaid seperti Speed Doc, Speed Pac, Premium Plus, dan eValue.

Syarikat ini berusaha menggunakan sumber daya yang ada untuk mempersingkat masa penghantaran sama ada domestik mahupun antarabangsa. Selain itu, GDex juga menyediakan kemudahan tracking atau pelacakan untuk memudahkan pengguna mengetahui status bungkusan mereka.

Nombor pelacakan juga tersedia dalam bentuk pelekat yang siap dilekatkan pada bungkusan sehingga lebih menjimatkan masa dan mempercepatkan proses penghantaran.

GDex memberikan pelbagai pilihan penghantaran seperti penghantaran di hari yang sama dalam masa yang singkat dan penghantaran mendesak yang memungkinkan. Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat mengenai perkhidmatan yang disediakan, anda boleh menghubungi talian 03-64195003 atau 03-7787 2222.