MyPoz

Track MyPoz Shipments

 +6072882238      [email protected]      http://www.mypoz.com/MyPoz ditubuhkan pada tahun 2009 dengan nama MYBOXPOST! Mulanya, syarikat yang berkedudukan di China ini hanya beroperasi dari kedai kopi. Akan tetapi, kemudian mempunyai pejabat di Skudai Parade, Johor pada tahun 2010. Dua tahun berikutnya, syarikat ini mengambil alih gudang China dan mula meluaskan operasi. Mulai tahun 2017, MyPoz meningkatkan perkhidmatan dengan menyediakan pra-penghantaran SMS, menyiapkan titik pengumpulan, dan membuat penambahbaikan sistem.

Syarikat ini pun menjadi salah satu syarikat yang menempah penerbangan sendiri dan mempunyai izin kastam Malaysia. Kerajaan sendiri mengiktiraf MyPoz sebagai syarikat perniagaan eksport import yang boleh memberikan faktur formal kepada semua pelanggan perniagaan.

Ketika ini, MyPoz sudah mempunyai lebih dari seratus kakitangan dan gudang seluas 3,000 kaki persegi. Perkhidmatan teras yang dijalankan syarikat meliputi kargo udara dan laut China-Malaysia dan rangkaian pengedaran barang domestik Malaysia. Syarikat ini juga turut membantu perniagaan Malaysia mengimport barang dari China.

Dengan sistem dan perkhidmatan yang selalu dinaiktaraf, MyPoz pun boleh membuat penghantaran bungkusan lintas dari pintu ke pintu. Syarikat ini pun memberikan jaminan perkhidmatan untuk membantu pelanggan menjimatkan masa dan kos untuk keperluan logistik.