Singapore Post

Track Singapore Post Shipment

 +6568412000      http://www.singpost.com/Singapore Post (SingPost) ialah salah satu syarikat tertua di negaranya yang telah beroperasi lebih dari 160 tahun. SingPost memberikan perkhidmatan yang boleh dipercayai untuk persendirian ataupun perniagaan. Saat ini, syarikat ini mula menjadi pemimpin dalam pasaran logistik eCommerce di Singapura dan seluruh dunia.

SingPost secara konsisten menyediakan perkhidmatan pos domestik dan antarabangsa yang selamat dan memuaskan. Rangkaian penyelesaian logistik yang mereka miliki merangkumi pengurusan tampilan muka web, pergudangan, penghantaran ke titik pengutipan terdekat, dan penghantaran antarabangsa.

Bagi menjalankan operasinya, SingPost mempunyai perniagaan dan anak syarikat seperti SP eCommerce, sistem penyedia jenama dan peruncit penyelesaian e-commerce yang bersepadu dan Quantium Solutions yang menguruskan perkhidmatan logistik dan pemenuhan perniagaan di Asia Pasifik. SingPost juga mempunyai KurierPlease, perkhidmatan penghantaran bungkusan ekspres di Australia, Famous Holdings, syarikat pengangkutan dan penghantaran barang di 7 negara, dan beberapa anak syarikat yang lain iaitu Speedpost, vPOST, SAM, dan Sample Store.

Kesemua perkhidmatan yang dijalankan SingPost dan anak syarikatnya menggunakan teknologi dan sistem yang bersepadu serta mudah diakses oleh pengguna.