TaqBin Malaysia

Track TaqBin Malaysia Shipments

 +60380226579      [email protected]      http://my.ta-q-bin.com/TaqBin Malaysia (Yamato Malaysia) merupakan bahagian dari Yamato, syarikat penghantaran domestik di Malaysia dan pos ekspres antarabangsa dari Jepun ke China, Malaysia, Singapura, dan Taiwan. Mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri logistik, syarikat ini percaya mampu menjadi salah satu penyelesaian terbaik dalam pengedaran.

Syarikat ini menyediakan perkhidmatan penyelesaian logistik sehenti di Malaysia melalui darat, laut, dan udara. Antara perkhidmatan yang dikendalikan oleh TaqBin Malaysia iaitu penghantaran dan pengangkutan, pengedaran, kurier, dan penyelesaian Cash on Delivery, serta pemindahan antarabangsa.

Penghantaran bungkusan dari pintu ke pintu juga disediakan untuk hari berikutnya. Berbeza dengan perkhidmatan kurier lain, TaqBin berusaha mengutamakan keselesaan pelanggan. Kemudahan yang diberikan antara lain maklumat penjejakan real-time, perkhidmatan penghantaran dalam 3 suhu berbeza, dan pilihan pembayaran tunai semasa penghantaran. Selain itu, syarikat ini juga memberikan berbilang perkhidmatan penghantaran semua tanpa caj tambahan, penghantaran malam, dan pemberitahuan SMS kepada penerima.