TNT Express

Track TNT Express Shipments

 1300-882-882      https://www.tnt.com/TNT Express mempunyai pengalaman dalam industri penghantaran selama lebih dari 70 tahun. Syarikat ini menawarkan penghantaran dari pintu ke pintu di lebih dari 200 negara/wilayah untuk memajukan perniagaan pelanggan dan menjimatkan kos penghantaran. TNT mempunyai rangkaian di Amerika Syarikat, serta negara-negara Amerika Selatan seperti Argentina, Brazil, dan Chile. Juga negara-negara Timur Tengah, China, dan Asia Pasifik termasuk Tokyo, Sydney, Kuala Lumpur, Bangkok, dan Singapura.

Perkhidmatan TNT Express meliputi perkhidmatan khas untuk penghantaran mendesak, sulit, dan sensitif dalam masa yang singkat. Perkhidmatan ini tersedia sepanjang hari dan sepanjang tahun. Penghantaran cepat ini disokong oleh kenderaan khas, penghantaran melalui udara untuk mendesak, dan kurier yang ikut serta dalam penerbangan. TNT juga mengendalikan penghantaran ekspres khas di luar jam operasi pejabat ke seluruh dunia.

Selain itu, TNT Express juga menyediakan perkhidmatan pengangkutan kargo dengan kos efektif yang sesuai untuk penghantaran besar dan berat. TNT mampu menghantar ke mana-mana negara tanpa mengira saiz atau bentuk barang. Penghantaran dapat dibuat menggunakan pengangkutan udara untuk berat barang melebihi 100kg atau bentuk tak beraturan. Boleh juga menggunakan pengangkutan darat untuk penghantaran ke seluruh Eropa, Asia, dan Timur Tengah.

Perkhidmatan paling popular dari TNT iaitu penghantaran bungkusan dan dokumen secara ekspress dari pintu ke pintu ke seluruh dunia. Bungkusan atau dokumen akan sampai ke destinasi pada hari bekerja berikutnya sesuai jadual yang sudah ditetapkan.