Aramex

Track Aramex Shipments

 +60377878787      [email protected]      https://www.aramex.com/Aramex ditubuhkan pada tahun 1982 dengan ibu pejabat di Amman dan New York. Seterusnya Aramex tumbuh menjadi jenama global yang diiktiraf dan tersenarai dalam Pasaran Kewangan Dubai (DFM) dan berkedudukan di UAE. Syarikat ini ada di tengah persimpangan Timur dan Barat sehingga mampu menyediakan perkhidmatan logistik di seluruh dunia.

Syarikat Aramex telah berjaya memperkenalka perkhidmatan penghantaran ekspres dan logistik terkemuka ke pasaran Timur Tengah. Sebagai penyedia global terkemuka, syarikat ini menawarkan penyelesaian logistik dan pengangkutan yang komprehensif. Perkhidmatan yang ditawarkan  meliputi penghantaran kurier ekspres, penghantaran barang, logistik, pengurusan rantai bekalan, pengurusan rekod, dan e-dagang.

Untuk penyelesaian e-dagang, Aramex bekerjasama dengan Martjack dan ShopGo untuk menyediakan platform runcit dalam talian yang canggih. Reka bentuk etalase dalam talian yang kemas dan menarik sangat memudahkan pelanggan untuk menggunakannya. Pesanan pun boleh dibuat untuk barang dalam dan luar negara.

Aramex juga menawarkan pelbagai jenis pengangkutan untuk menyokong keperluan logistik perniagaan anda. Selain itu, syarikat ini juga menyediakan gudang dengan operasi menyimpan dan mengurus inventori di pusat logistik yang strategik. Dengan teknologi canggih, Aramex memastikan keperluan stor dan inventori diuruskan sebaik-baiknya.