Best Express

Track Best Express Shipments

 1800-22-8881      [email protected]      http://www.best-inc.myBest Express membuka perkhidmatan setiap hari selama 24 jam untuk memastikan penghantaran dibuat tepat masa. Syarikat ini mengedepankan penggunaan teknologi untuk meningkatkan keselesaan pelanggan dalam menggunakan perkhidmatan mereka. Ketika ini, Best Express telah beroperasi di lebih dari 20 negara di dunia dan memiliki lebih daripada 8,000 pekerja di seluruh dunia.

Di Malaysia sendiri, syarikat ini dimiliki oleh May Express sejak tahun 2020 dan menumpukan perkhidmatan pada penghantaran barang dari e-commerce. Dengan perkhidmatan penghantaran domestik, penghantaran lintas kawasan, dan distribusi, syarikat ini menjadi salah satu syarikat logistik besar di Malaysia.

BEST Express (Malaysia) menyediakan perkhidmatan penghantaran dengan harga berpatutan ke seluruh kawasan di 13 negeri dan 3 wilayah persekutuan. Dengan kata lain, perkhidmatan Best Express meliputi semua kawasan di seluruh Malaysia. Maklumat lengkap mengenai kawasan yang dapat dilayani dapat anda peroleh di laman web www.best-inc.my. Untuk sebarang pertanyaan, boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan di talian 1800-22-8881 .

Menggunakan Best Express Track, diharapkan pengguna boleh mendapatkan pengalaman terbaik dalam pembelian barang dari e-commerce. Syarikat ini menawarkan perkhidmatan pengambilan barang melalui laman web dan aplikasi untuk memudahkan pelanggan yang ingin menghantar barang. Melalui laman web dan aplikasi, pengguna juga boleh melacak status bungkusan dari masa ke masa. Untuk membuat pelacakan bungkusan atau barang, anda dapat menggunakan Tracking di artikel ini.