eCargo Express

Track eCargo Express Shipments

 +8215779817      http://www.ecargo.asia/eCargo dan anak syarikatnya diasaskan pada tahun 2014 untuk membantu jenama menjual lebih banyak produk di pasaran Asia, terutamanya China dan Australia. Syarikat ini menyediakan penjualan untuk jenama berupa fesyen mewah, barangan pengguna, kecantikan, penjagaan kesihatan, serta produk lainnya.

Dengan pejabat di Sydney, Hong Kong, Shanghai, Shenzhen, dan London, eCargo menumpukan penyediaan pasaran China dan Asia Tenggara dengan produk berkualiti baik. Syarikat ini juga mengendalikan pengedaran B2B ke negara-negara Asia Tenggara seperti Indonesia, Malaysia, Singapura, Vietnam, Kemboja, dan Thailand, serta Australia dan New Zealand. Sedangkan saluran B2C eCargo meliputi China dan negara-negara Asia Tenggara.

Syarikat ini membawakan jenama dan peruncit antarabangsa dengan perkhidmatan yang telus, bersepadu, dan kolaboratif untuk penghantaran dari hujung ke hujung. eCargo mampu menghantar produk, menjaga kastam, tanda dagangan dan penyimpanan, kemudian mengedarkan dalam pasaran pilihan pelanggan.