Matdespatch Express

Track Matdespatch Express Shipments

+601110804414    https://www.matdespatch.com/Matdespatch Express ditubuhkan pada tahun 2016 dengan teknologi awak dan pendekatan digital. Syarikat ini menggunakan pengembangan teknologi untuk memberikan perkhidmatan dalam bidang kurir ekspres, pengangkutan, pergudangan, dan penghantaran rentas sempadan. Dengan visi membolehkan orang, perniagaan, dan komuniti memperoleh kecekapan lebih tinggi, syarikat ini menggabungkan kemampuan teknologi canggih dengan infrastruktur bertaraf dunia dan operasi logistik yang cekap.

Perkhidmatan yang disediakan di antaranya penghantaran hari yang sama untuk e-commerce. Matdespatch menawarkan penghantaran di hari yang sama dengan harga RM10 di Lembah Klang untuk semua pelanggan e-commerce anda.

Syarikat ini menggunakan penjejakan langsung di peta anda dan penerima untuk memastikan barang diketahui keberadaannya secara terperinci. Barang yang boleh dihantar seperti bungkusan dalam kotak atau beg, dokumen, dan makanan yang dibungkus (pastikan makanan boleh bertahan dalam pengangkutan jalan raya selama lebih kurang 4 jam).

Matdespatch juga menyediakan penghantaran hari yang sama untuk runcit dan barangan mewah. Perkhidmatan ini merupakan tindak balas kepada perilaku pembeli yang menginginkan penghantaran di hari yang sama ketika membeli belah barangan runcit. Melalui Matdespatch, peniaga dapat memanfaatkan kerdai fizikal untuk meningkatkan penghantaran e-commerce dan melancarkan perkhidmatan yang inovatif.

Selain itu, penghantaran di hari yang sama juga disediakan untuk restoran. Matdespatch mempunyai penunggang terlatih yang dilengkapi dengan beg termal khas untuk penghantaran makanan. Platform ini akan membantu peniaga memberi semua penghantaran makanan terus dari laman web pengguna tanpa komisen untuk penghantaran.

Selain daripada perkhidmatan di atas, Matdespatch juga memberikan servis di bidang kewangan, real estate, automotif, pendidikan, penjagaan kesihatan, sosial, agensi kerajaan, dan telekomunikasi.