LWE

Track LWE Shipments

 +60388008838      http://www.lwe.com.hk/LWE atau Logistic Worldwide Express Hong Kong ialah syarikat peneraju logistik dalam pasaran Asia Pasifik. Syarikat ini memiliki kepakaran dalam logistik dan pemenuhan sempadan yang lengkap di bandar-bandar utama seluruh Asia Pasifik.

Syarikat logistik LWE mempunyai pelbagai pilihan penyelesaian termasuk spektrum pilihan perkhidmatan dan destinasi untuk memenuhi keperluan perniagaan pelanggan. LWE juga menyediakan penyelesaian penghantaran web bersepadu untuk memudahkan proses penghantaran. Penyelesaian ini menghasilkan label secara automatik mengikut berat, matriks perkhidmatan, dan destinasi yang telah disetujui dan ditetapkan sebelumnya. Cara ini dapat memastikan label perkhidmatan dapat dicetak dengan mudah.

Perkhidmatan yang diberikan oleh LWE merangkumi lebih dari 200 destinasi di dunia dan dapat menyesuaikan perkhidmatan sesuai keperluan pelanggan. Kakitangan syarikat di setiap bandar di seluruh Asia Pasifik juga mempunyai kepakaran tempatan untuk memastikan penghantaran tepat dan selamat. Selain memiliki pejabat di Hong Kong, China, dan Taiwan, syarikat ini turut membuka cawangan di Malaysia. Bandar-bandar yang tersenarai iaitu Subang, Georgetown, Ipoh, Seremban, dan Melaka, Batu Pahat, Johor Bahru, Kota Kinabalu, Sandakan, dan Kuching.