Zoom

Track Zoom Shipments

 1-700-81-7574      [email protected]      http://zoomitnow.co/Zoom Express merupakan syarikat penghantaran yang mempunyai misi menyediakan penyelesaian logistik yang paling sesuai dengan pelanggan dengan perkhidmatan penjagaan pelanggan yang cemerlang. Perkhidmatan yang disediakan meliputi penghantaran domestik dan antarabangsa, perkhidmatan import, penghantaran kurier ekspress bungkusan, serta penghantaran kargo melalui laut.

Syarikat ini mempunyai jaringan yang kukuh di beberapa negara sehingga dapat menghantar bungkusan seluruh bandar utama di seluruh dunia terutama di UK. Untuk setiap perkhidmatan, Zoom menyediakan kemudahan seperti penjejakan dalam talian dan kakitangan profesional di setiap unit.

Zoom juga menyediakan perkhidmatan darat termasuk perkhidmatan domestik, perkhidmatan masuk, dengan penghantaran yang selamat dan mudah. Perkhidmatan laut seperti eksport-import  dan penghantaran antarabangsa juga disediakan dengan fleksibiliti masa transit. Untuk perkhidmatan kargo udara, Zoom juga menyediakan penjejakan real-time dengan maklumat lengkap tentang penghantaran pelanggan.