Near U

Track Near U Shipments

+60193395355    [email protected]    https://www.near-u.asia/Near U merupakan syarikat kurier yang bekerja sama dengan peruncit tempatan untuk memudahkan penghantaran, pengumpulan, dan pengembalian bungkusan di mana pun dan bila-bila masa mengikut keselesaan pelanggan.

Perkhidmatan yang disediakan oleh Near U merangkumi pengumpulan dan pengembalian bungkusan, serta penghantaran di luar waktu perniagaan termasuk hujung minggu. Near U membolehkan anda mengumpulkan pembelian di kedai Near U apabila anda berbelanja dengan rakan niaga dalam talian Near U.

Apabila anda ingin mengembalikan pembelian yang tak diingini sekiranya berbelanja dengan salah satu rakan niaga dalam talian Near U, anda boleh menurunkannya di mana-mana kedai Near U. Caranya, buat bungkusan kembali pada aplikasi kami, kemudian cetak dan pasangkan label di bungkusan anda. Selepas itu, letakkan dekat mana-mana kedai Near U, di mana-mana kedai Near U. Seterusnya, anda boleh membuat penjejakan dalam talian dan menerima kemas kini status bungkusan pengembalian anda.

Penghantaran dengan kurier Near U sangat memudahkan kerana pelanggan tak perlu beratur dan menunggu di pejabat. Sebab, Near U membenarkan anda menghantar bungkusan ke mana sahaja sesuai keselesaan anda.