Parcel to Post

Track Parcel to Post Shipments

 +60333625666      [email protected]       http://parceltopost.comParcel to Post merupakan bahagian dari FM Global Logistics Group yang menumpukan operasi pada penghantaran ekspress dari pintu ke pintu. Syarikat Freight Management Holdings Berhad tersenarai dalam Bursa Malaysia sebagai syarikat perkhidmatan pengangkutan barang milik rakyat Malaysia pada tahun 2005.

Perkhidmatan yang disediakan oleh FM Global Logistics Group merangkumi pengangkutan laut, darat, udara, kapal tunda, tongkang, dan kereta api. Selain itu, syarikat FM Global juga menyediakan perkhidmatan pergudangan, memilih dan mengemas di seluruh negara Asia Tenggara. Dengan adanya Parcel to Post Services Sdn Bhd sejak tahun 2018, FM Group menjadi penyedia penyelesaian logistik penuh di Malaysia.

Perkhidmatan yang disediakan oleh Parcel to Post meliputi penghantaran pintu ke pintu, penghantaran domestik dan antarabangsa, dan pengembalian barang. Selain itu, syarikat ini juga melayani pembayaran semasa penghantaran, penghantaran melalui udara, pergudangan, dan insuran. Setiap perkhidmatan yang disediakan juga dapat dijejak menerusi nombor siri yang diberikan semasa penghantaran.