ZeptoExpress

Track ZeptoExpress Shipments

 1300-88-9378      [email protected]      https://www.zeptoexpress.com/ZeptoExpress merupakan syarikat penghantaran atas permintaan yang memungkinkan pelanggan membuat penghantaran mengikut keselesaan masing-masing. Syarikat ini hadir untuk memenuhi keperluan pelanggan dalam perkhidmatan penghantaran sampai ke batu terakhir.

Sebagai platform penghantaran cepat, ZeptoExpress bergerak di industri penghantaran cepat tanpa mengganggu perkhidmatan kurier tradisional. Dengan masa penghantaran maksimum 3 jam, ZeptoExpress akan mempunyai pasar tersendiri dalam industri ini.

Secara konsisten, platform ini mengendalikan ribuan penghantaran setiap hari. Zepto juga menggunakan algoritma terkini untuk meramal corak pengguna dan memastikan perkhidmatan berkualiti tinggi.

Perkhidmatan express boleh dibuat setiap hari di kawasan Lembah Klang, Selangor, Pulau Pinang, dan Johor Bahru. Penghantaran 24 jam juga dapat dibuat untuk barangan sensitif masa ataupun dokumen di kawasan tersebut. Selain itu, ZeptoExpress juga melayani penghantaran di kawasan Sabah dan Serawak dengan kos mulai RM8 sahaja.